Karolina Jachimowicz

Autor publikacji



O autorze

Studentka dietetyki na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie oraz trener personalny. Zdrowym odżywianiem i aktywnością fizyczną interesuje się od 6 lat. Lubi dzielić się swoją wiedzą i inspirować innych do zmiany nawyków żywieniowych. Wolne chwile spędza w kuchni.



Kontakt

za pośrednictwem redakcji

Statystyka

Liczba publikacji
29
Odsłon publikacji
17 342



Publikacje autora

Ashwagandha – naturalny adaptogen dla ponadprzeciętnych ludzi Ashwagandha – naturalny adaptogen dla ponadprzeciętnych ludzi
Kategoria: Publikacja przeglądowa
CERTYFIKAT
Dieta, trening i… suplementacja, czyli jak osiągnąć najlepsze wyniki w sporcie Dieta, trening i… suplementacja, czyli jak osiągnąć najlepsze wyniki w sporcie
Kategoria: Publikacja przeglądowa
CERTYFIKAT
Selen – ważny mikropierwiastek w diecie Polaków Selen – ważny mikropierwiastek w diecie Polaków
Kategoria: Publikacja przeglądowa
CERTYFIKAT
Czy na oliwie z oliwek można smażyć? Czy na oliwie z oliwek można smażyć?
Kategoria: Publikacja przeglądowa
CERTYFIKAT
Spożycie nasion roślin strączkowych, a cukrzyca typu 2, masa mięśni szkieletowych i nieswoiste zapalenie jelit (IBD) Spożycie nasion roślin strączkowych, a cukrzyca typu 2, masa mięśni szkieletowych i nieswoiste zapalenie jelit (IBD)
Kategoria: Publikacja przeglądowa
CERTYFIKAT
Weź zdrowie w swoje ręce - czyli o nowym medium IŻŻ - Narodowym Centrum Edukacji Żywieniowej Weź zdrowie w swoje ręce - czyli o nowym medium IŻŻ - Narodowym Centrum Edukacji Żywieniowej
Kategoria: Zapowiedzi wydarzeń
Jak opanować uciążliwe przyzwyczajenia żywieniowe? Jak opanować uciążliwe przyzwyczajenia żywieniowe?
[ publikacja przyjęta ]
Kategoria: Naukowo przy kawie
Rekomendacje żywieniowe w prewencji zespołu metabolicznego Rekomendacje żywieniowe w prewencji zespołu metabolicznego
Kategoria: Naukowo przy kawie
Suplementy w życiu dziecka – czy są konieczne? Suplementy w życiu dziecka – czy są konieczne?
Kategoria: Naukowo przy kawie
Żywienie dla prawidłowej pracy mózgu – niezbędne składniki odżywcze Żywienie dla prawidłowej pracy mózgu – niezbędne składniki odżywcze
Kategoria: Naukowo przy kawie
Gdy wapń to za mało - źródła w żywności i suplementacja witaminami D3 oraz K2 Gdy wapń to za mało - źródła w żywności i suplementacja witaminami D3 oraz K2
Kategoria: Naukowo przy kawie
Czy w Polsce jest potrzebny podatek od niezdrowego jedzenia? Czy w Polsce jest potrzebny podatek od niezdrowego jedzenia?
Kategoria: Naukowo przy kawie
Nasiona chia – luksusowy kaprys czy skarbnica zdrowia? Nasiona chia – luksusowy kaprys czy skarbnica zdrowia?
Kategoria: Naukowo przy kawie
Alkohol w diecie – czy jest dozwolony? Alkohol w diecie – czy jest dozwolony?
[ publikacja zgłoszona ]
Kategoria: Naukowo przy kawie
Unikatowy skład aminokwasowy komosy ryżowej Unikatowy skład aminokwasowy komosy ryżowej
[ publikacja przyjęta ]
Kategoria: Przegląd prasy
Wsparcie żywieniowe w okresie zimowym Wsparcie żywieniowe w okresie zimowym
[ publikacja przyjęta ]
Kategoria: Przegląd prasy
Nadmierna masa ciała, a zaburzona gospodarka hormonalna u kobiet Nadmierna masa ciała, a zaburzona gospodarka hormonalna u kobiet
[ publikacja przyjęta ]
Kategoria: Przegląd prasy
Słodzone i bezcukrowe napoje – wpływ na zdrowie człowieka Słodzone i bezcukrowe napoje – wpływ na zdrowie człowieka
Kategoria: Przegląd prasy
Zdrowotne efekty włączania orzechów do codziennej diety Zdrowotne efekty włączania orzechów do codziennej diety
Kategoria: Przegląd prasy
Szczyt konsumpcjonizmu i jego wpływ na degradację środowiska Szczyt konsumpcjonizmu i jego wpływ na degradację środowiska
Kategoria: Przegląd prasy
Zaburzenia miesiączkowania w kontekście diety niskoenergetycznej i wysokobłonnikowej Zaburzenia miesiączkowania w kontekście diety niskoenergetycznej i wysokobłonnikowej
Kategoria: Przegląd prasy
Spożywanie alkoholu oraz styl życia, a ryzyko inicjacji nowotworów piersi wśród kobiet Spożywanie alkoholu oraz styl życia, a ryzyko inicjacji nowotworów piersi wśród kobiet
Kategoria: Przegląd prasy
Stosunek leptyny do adiponektyny oraz syndrom metaboliczny – powiązania z PCOS Stosunek leptyny do adiponektyny oraz syndrom metaboliczny – powiązania z PCOS
Kategoria: Przegląd prasy
Zalecenia Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego dla chorych na cukrzycę 2017 Zalecenia Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego dla chorych na cukrzycę 2017
Kategoria: Przegląd prasy
Alergie i nietolerancje pokarmowe – problem XXI wieku Alergie i nietolerancje pokarmowe – problem XXI wieku
Kategoria: Przegląd prasy
Suplementacja chromem w zespole policystycznych jajników Suplementacja chromem w zespole policystycznych jajników
[ publikacja zgłoszona ]
Kategoria: Przegląd prasy
Kwasy tłuszczowe omega-3 zapobiegają najczęstszej przyczynie zgonów w Polsce Kwasy tłuszczowe omega-3 zapobiegają najczęstszej przyczynie zgonów w Polsce
[ publikacja zgłoszona ]
Kategoria: Przegląd prasy
Spożycie mleka i produktów mlecznych, a rozwój nowotworu prostaty Spożycie mleka i produktów mlecznych, a rozwój nowotworu prostaty
[ publikacja zgłoszona ]
Kategoria: Przegląd prasy
Makaron shirataki – bezkaloryczny przysmak Makaron shirataki – bezkaloryczny przysmak
[ publikacja zgłoszona ]
Kategoria: Przegląd prasy

Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2019 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif