Ada Krawęcka

Autor publikacji



O autorze

Absolwentka dietetyki Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, kontynuująca kształcenie na studiach III stopnia w zakresie technologii żywności. Szczególnie bliskie są jej zagadnienia dotyczące cukrzycy typu 2 oraz projektowanie żywności funkcjonalnej przeznaczonej dla diabetyków.



Kontakt

za pośrednictwem redakcji

Statystyka

Liczba publikacji
9
Odsłon publikacji
7 916
Odsłon profilu
122



Publikacje autora

Potencjał prebiotyczny ciceritolu obecnego w ciecierzycy Potencjał prebiotyczny ciceritolu obecnego w ciecierzycy
Kategoria: Naukowo przy kawie
Dieta FODMAP w zespole jelita drażliwego Dieta FODMAP w zespole jelita drażliwego
Kategoria: Przegląd prasy
Posiadanie zwierząt domowych może zapobiec otyłości i alergiom u dzieci Posiadanie zwierząt domowych może zapobiec otyłości i alergiom u dzieci
Kategoria: Przegląd prasy
Witamina D w czasie ciąży i jej związek z autyzmem Witamina D w czasie ciąży i jej związek z autyzmem
Kategoria: Przegląd prasy
Nasiona roślin strączkowych w profilaktyce cukrzycy typu 2 Nasiona roślin strączkowych w profilaktyce cukrzycy typu 2
Kategoria: Przegląd prasy
Resweratrol w świetle najnowszych badań Resweratrol w świetle najnowszych badań
Kategoria: Przegląd prasy
Prozdrowotne właściwości sulforafanu Prozdrowotne właściwości sulforafanu
Kategoria: Przegląd prasy
EFSA przygotuje opinię o dopuszczalnym dziennym dodatku cukru EFSA przygotuje opinię o dopuszczalnym dziennym dodatku cukru
Kategoria: Przegląd prasy
Probiotyki w kosmosie Probiotyki w kosmosie
Kategoria: Przegląd prasy

Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2020 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif