Nowa inicjatywa! I Krajowa Konferencja Naukowa Doktorantów  



I Międzynarodowa Konferencja Naukowa Doktorantów

Rada Doktorantów Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie serdecznie zaprasza do wzięcia udziału w I Krajowej Konferencji Naukowej Doktorantów, która odbędzie się 12 października 2013 w Lublinie. Termin nadsyłania zgłoszeń mija 31 lipca 2013.

Pierwsza edycja seminarium nosi tytuł: „ Nauki przyrodnicze kreują przyszłość” i obejmuje niezwykle szeroką tematykę, którą podzielono na 5 bloków. 

Udostępnij
Polub NutriLife.pl
Reklama

Rada Doktorantów Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie serdecznie zaprasza do wzięcia udziału w I Krajowej Konferencji Naukowej Doktorantów, która odbędzie się 12 października 2013 w Lublinie. Termin nadsyłania zgłoszeń mija 31 lipca 2013.

 

Pierwsza edycja seminarium nosi tytuł: „ Nauki przyrodnicze kreują przyszłość” i obejmuje niezwykle szeroką tematykę, którą podzielono na 5 bloków. Są nimi:

  • Nauki rolnicze, ogrodnicze i kształtowanie krajobrazu
  • Nauki biologiczne i medyczne
  • Nauki o środowisku i ekologii
  • Inżynieria w rolnictwie i przemyśle
  • Technologia i przetwórstwo żywności

 

Na Konferencję składają się: sesja posterowa oraz sesje referatowe zgłoszone do odpowiednich bloków tematycznych. Konferencja odbywać się będzie zarówno w języku polskim, jak i angielskim.

Każde wystąpienie zostanie ocenione przez Komisję Naukową w celu wyłonienia autorów najlepszych posterów oraz prelegentów w poszczególnych sesjach.

 

Konferencja ma na celu zaprezentowanie własnych wyników badań, wymianę doświadczeń pomiędzy uczestnikami, nawiązanie kontaktów niezbędnych do ewentualnej współpracy między jednostkami naukowymi oraz wzbogacenie wiedzy o nowe zagadnienia. Ponadto udział w Konferencji daje możliwość nieodpłatnej publikacji artykułu w punktowanym czasopiśmie „Annales UMCS” oraz publikację prezentowanych prac przeglądowych w postaci monografii wydanej przez Organizatorów Konferencji.

 

Po Konferencji Organizatorzy przewidzieli spotkanie integracyjne z atrakcjami.

 

Wszelkie informacje dotyczące organizacji, miejsca obrad oraz opłat konferencyjnych dostępne są pod adresem: http://doktoranci.up.lublin.pl/

Autor opracowania:


Udostępnij
Polub NutriLife.pl




  Autor publikacji

 Piotr Wolski

Piotr Wolski


Autor publikacj nie udostępnił swojej wizytówki.
Z udostępnionymi informacjami, w tym opublikowanymi pracami autora, możesz zapoznać się odwiedzając jego profil - [profil autora]

Reklama
Reklama

Zobacz także

Charakterystyka wybranych produktów mlecznych
Charakterystyka wybranych produktów mlecznych
Jak przygotować roztwór o określonym stężeniu procentowym - Niezbędnik
Jak przygotować roztwór o określonym stężeniu procentowym - Niezbędnik
Bufor fosforanowy (0,1 M) o zakresie pH 5,7-8,0 - Niezbędnik
Bufor fosforanowy (0,1 M) o zakresie pH 5,7-8,0 - Niezbędnik
Czekolada – klasyfikacja, właściwości oraz skład chemiczny
Czekolada – klasyfikacja, właściwości oraz skład chemiczny

Tematyka publikacji


DOŁĄCZ DO NAS
Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2023 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif