Międzynarodowa Konferencja Naukowa - Żywienie bez Granic  



SKN Żywienia Klinicznego WUM oraz SKN Dietetyków WUM mają zaszczyt zaprosić wszystkich studentów, pracowników ochrony zdrowia oraz osoby zainteresowane tematyką żywienia zarówno w zdrowiu jak i chorobie na Międzynarodową Konferencję Naukową Żywienie bez Granic objętą honorowym patronatem JM Rektora Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego - prof. dr hab. n. med. Mirosława Wielgosia.

Udostępnij
Polub NutriLife.pl
Reklama

SKN Żywienia Klinicznego WUM oraz SKN Dietetyków WUM mają zaszczyt zaprosić wszystkich studentów, pracowników ochrony zdrowia oraz osoby zainteresowane tematyką żywienia zarówno w zdrowiu jak i chorobie na Międzynarodową Konferencję Naukową Żywienie bez Granic objętą honorowym patronatem JM Rektora Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego - prof. dr hab. n. med. Mirosława Wielgosia.

 

Wydarzenie to jest doskonałą okazją do zgłębienia wiedzy z zakresu wsparcia żywieniowego oraz leczenia żywieniowego w oparciu o najnowsze doniesienia ze świata nauki zgodnie z zasadami Evidence Based Medicine.
Podczas konferencji zostaną poruszone tematy dotyczące m.in.:

  • żywienia pozajelitowego,

  • żywienia pacjentów z dysfagią,

  • wpływie mikrobiomu na zdrowie człowieka. 

Konferencja odbędzie się w dniach 31 maja - 1 czerwca 2019 r. w Auli B Centrum Dydaktycznego WUM (ul. Księcia Trojdena 2a, 02-109 Warszawa).

Szczegółowe informacje dotyczące Konferencji można znaleźć na:

  • fanpage’u konferencji: https://www.facebook.com/zywieniebezgranic

  • wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/2192846760983038/

  • oraz na stronie internetowej: http://zywieniebezgranic.pl

Ponadto na naszym facebook’u oprócz informacji dotyczących konferencji można znaleźć ciekawostki z zakresu żywienia oraz sylwetki naszych prelegentów.   

Za udział w konferencji przysługuje 8 punktów edukacyjnych.

Serdecznie zapraszamy!

Autor opracowania:


Udostępnij
Polub NutriLife.pl




  Autor publikacji

 Piotr Wolski

Piotr Wolski


Autor publikacj nie udostępnił swojej wizytówki.
Z udostępnionymi informacjami, w tym opublikowanymi pracami autora, możesz zapoznać się odwiedzając jego profil - [profil autora]

Reklama
Reklama

Zobacz także

II Ogólnopolski Kongres Dietetyki i Medycyny Funkcjonalnej
II Ogólnopolski Kongres Dietetyki i Medycyny Funkcjonalnej
Charakterystyka mleka różnych gatunków zwierząt i człowieka
Charakterystyka mleka różnych gatunków zwierząt i człowieka
V Ogólnopolska Konferencja Naukowa - Dietetyka Gerontologiczna- wyzwania i szanse
V Ogólnopolska Konferencja Naukowa - Dietetyka Gerontologiczna- wyzwania i szanse
Czekolada - proces produkcji, wady i przyczyny ich powstawania
Czekolada - proces produkcji, wady i przyczyny ich powstawania

Tematyka publikacji


DOŁĄCZ DO NAS
Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2024 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif