Decyzja zapadła! W tym roku stolicą przemysłu piekarniczego i cukierniczego będzie Lublin  



Najważniejszym i największym spotkaniem przedstawicieli branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej w 2013 roku w Polsce będą Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego BAKEPOL. IV edycja targów Bakepol, organizowanych przez Międzynarodowe Targi Poznańskie, odbędzie się 7-10 września 2013 w Lublinie! Wiele wskazuje na to, że stolica Lubelszczyzny rozpoznawalna będzie nie tylko z pięknych budynków i okolic, ale również gwaru rozmów biznesowych i świeżego zapachu chleba, który na długo zostanie w pamięci targowych gości.

Udostępnij
Polub NutriLife.pl
Reklama

Bakepol - Targi Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego

Wypełniają się już plany stoisk nowoczesnych hal wystawienniczych Targów Lublin. Ogromne zainteresowanie nową lokalizacją targów Bakepol i możliwościami zdobycia nowych kontaktów biznesowych zarówno z tego regionu Polski jak i krajów zza wschodniej granicy, spowodowało, że oferta wystawiennicza organizatorów jest na wyczerpaniu.

 

Targi Bakepol od pierwszej ich odsłony cieszyły się dużym zainteresowaniem. Tym bardziej jesteśmy zadowoleni z faktu, że nowa lokalizacja i termin zostały tak dobrze przyjęte przez branżę – podkreśla dyrektor targów Bakepol, Joanna Jasińska – Choć do targów pozostało jeszcze kilka miesięcy, większość oferowanej powierzchni wystawienniczej została już zarezerwowana.


Wśród wystawców tegorocznych targów Bakepol nie zabraknie niekwestionowanych liderów branży jak np. Cream, Hert, Credin, Backaldrin, Fritsch, Jeremy, Komplet, Winkler Wachtel czy też Zeelandia. Jak wynika z rozmów z firmami, które zdecydowały się na udział w wydarzeniu, targi obfitować będą w nowości produktowe, a to z całą pewnością przełoży się również na liczbę zwiedzających. Organizatorzy targów już od jakiegoś czasu prowadzą szerokie działania promocyjne, a ich efektem jest zapowiadane przybycie grup piekarzy między innymi z Ukrainy, Białorusi czy też Kaliningradu. Nie zabraknie oczywiście przedstawicieli branży piekarskiej i cukierniczej ze wschodniej i południowej części Polski, dla których lokalizacja wydarzenia w Lublinie zdecydowanie ułatwi nawiązanie nowych kontaktów biznesowych i zapoznanie się z najnowszą ofertą i rozwiązaniami technologicznymi.

 

Przyjazd gości zza wschodniej granicy, szereg zapytań od przedstawicieli branży piekarskiej i cukierniczej z bliższych i dalszych okolic Lublina wskazuje na ogromne zainteresowanie ofertą wystawców targów Bakepol – podkreśla Joanna Jasińska – Z całą odpowiedzialnością mogę już dzisiaj powiedzieć, że w Lublinie wypieką się w tym roku fantastyczne targi, do udziału w których gorąco zapraszam.

 

Więcej informacji: http://www.nutrilife.pl/index.php?go=kalendarium&kal=26 

Autor opracowania:


Udostępnij
Polub NutriLife.pl




  Autor publikacji

dr inż. Tomasz Czernecki

dr inż. Tomasz Czernecki

Pracownik naukowy Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Praktyk oraz wykładowca m.in. dietetyki, żywienia klinicznego i nutrigenomiki. Uczestnik wielu projektów badawczych. Pomysłodawca i współwłaściciel Vitagenum.pl. Założyciel poradni dietetycznych w tym działającej przy UP w Lublinie. Redaktor naczelny Journal of NutriLife. [profil autora]

Reklama
Reklama

Zobacz także

Węglowodany nieprzyswajalne - Błonnik pokarmowy
Węglowodany nieprzyswajalne - Błonnik pokarmowy
Sesja Health Sciences & Epidemiology, 9th Warsaw International Medical Congress
Sesja Health Sciences & Epidemiology, 9th Warsaw International Medical Congress
Juvenes Pro Medicina, 19-20 maja 2017
Juvenes Pro Medicina, 19-20 maja 2017
Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2017 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif