Katarzyna Woźniak

Autor publikacji



O autorze

...



Kontakt

za pośrednictwem redakcji

Statystyka

Liczba publikacji
4
Odsłon publikacji
1 469
Odsłon profilu
178



Publikacje autora

Zafałszowania żywności Zafałszowania żywności
Kategoria: Publikacja przeglądowa
CERTYFIKAT
Bakterie probiotyczne w żywności - gdzie występują i jakie przynoszą korzyści? Bakterie probiotyczne w żywności - gdzie występują i jakie przynoszą korzyści?
Kategoria: Publikacja przeglądowa
CERTYFIKAT
"Dietetyka sportowa. Co jeść, by trenować efektywnie?" - recenzja książki Justyny i Krzysztofa Mizery
Kategoria: Recenzje książek

Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2020 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif