Paula Ćwiek

Autor publikacji



O autorze

Dietetyk, studentka kontynuująca naukę na I roku studiów magisterskich na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie. Swoją wiedzę pogłębia poprzez udział w konferencjach oraz szkoleniach z zakresu dietetyki. Każdego dnia stara się zarazić innych swoją pasją do gotowania udowadniając, że zdrowe posiłki także mogą być smaczne.



Kontakt

za pośrednictwem redakcji

Statystyka

Liczba publikacji
2
Odsłon publikacji
13 968
Odsłon profilu
976



Publikacje autora

Kurkumina – bioaktywny związek ostryżu długiego (Curcuma Longa) wykazujący liczne właściwości prozdrowotne Kurkumina – bioaktywny związek ostryżu długiego (Curcuma Longa) wykazujący liczne właściwości prozdrowotne
Kategoria: Publikacja przeglądowa
CERTYFIKAT
Prozdrowotne właściwości morwy białej Prozdrowotne właściwości morwy białej
Kategoria: Publikacja przeglądowa
CERTYFIKAT

Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2023 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif