Kalendarz wydarzeń

Kalendarium dietetyka, technologa żywności to:

Uwaga: Termin tego wydarzenia minął.

Miejsce żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce i dietetyce

Czas i miejsce:
Termin szkolenia: 2016-05-17
Termin zgłoszeń: 2016-05-17
Miejsce konferencji: Warszawa

Reklama
Opis:
Wydział Turystyki i Rekreacji w Szkole Głównej Turystyki i Rekreacji serdecznie zaprasza na konferencję naukową nt. Miejsce żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce i dietetyce, która odbędzie się 17 maja 2016 rok w Szkole Głównej Turystyki i Rekreacji w Warszawie.
Patronat Naukowy nad konferencją objęła
JM Rektor dr hab. Jolanta Żyśko, prof. SGTiR

Celem konferencji jest przedstawienie i dyskusja dotycząca znaczenia żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce, dietetyce. Konferencja ma być okazją do wymiany poglądów, doświadczeń i wyników badań dotyczących wyzwań i perspektyw, jakie stwarza żywność tradycyjna dla kultury, turystyki i dietetyki oraz zachęcenie do twórczej dyskusji i wdrażania nowych badań dotyczących kreatywnego i aktywnego kształtowania roli żywności tradycyjnej.

Konferencja odbędzie się 17 maja 2016 roku w Szkole Głównej Turystyki i Rekreacji, ul Stokłosy 3, Warszawa,
Organizator:
Szkoła Główna
Turystyki i Rekreacji
ul. Stokłosy 3
02-787 Warszawa
tel. +48 22 45 72 300
fax +48 22 45 72 303
Informacje dodatkowe:
Maksymalny koszt udziału: --
Strona www:


-- - pole nie zostało uzupełnione


Archiwum wydarzeń znajdziesz [ TUTAJ ]

Możesz też dodać: konferencje, wykłady, targi, wystawy, szkolenia, warsztaty


NAJBLIŻSZE KONFERENCJE
Brak nadchodzących wydarzeń

Dodaj wydarzenie
Reklama
Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2022 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif