Dietocoaching I i II st.
Czas i miejsce:
Termin szkolenia:
2015-12-19 - 2015-12-20
Termin zgłoszeń: --
Miejsce konferencji: Poznań
Opis:
I Stopień
Bazowe pojęcia, umiejętności i poznanie narzędzi diet coachingu:
-charakterystyka procesu diet coachingu i jego Klientów,
-rozwój własny dietocoacha
-narzędzia i cechy diet coachingu,
-etyka pracy dietocoacha
II Stopień
Praktyczne budowanie i rozwijanie kompetencji potrzebnych do pracy dietocoacha. Ćwiczenia praktyczne, warsztaty i video trening wykorzystujące wiedzę z poziomu pierwszego i zasoby własne.
-wywiad jako dialog partnerski z Klientem,
-badanie i wzbudzanie motywacji podczas rozmowy i ćwiczeń z Klientem,
-podnoszenie kompetencji Klienta w zakresie wiedzy o żywieniu i czynnikach wpływających na apetyt,
-cele i trudności, jakie może spotkać dietocoach,
-dynamika procesu zmian,
-od partnerstwa do asystowania – stopniowe kończenie pracy dietocoacha.
OPŁATY: 400 zł za oba stopnie łącznie
(I st. 300 zł / 250 zł studenci)
(II st. 350 zł / 300 zł studenci)
Organizator:
Nutri Center
Biuro: os. Strusia 9/27 31-808 Kraków
tel: 504-095-602
e-mail: kontakt@nutricenter.pl
Miejsce szkolenia: FIVE BIURO, ul. Poznańska 58A/3, 60-853 Poznań
Informacje dodatkowe:
Maksymalny koszt udziału:
400 zł
Strona www: http://nutricenter.pl/szkolenia/dietocoaching-krakow/
-- - pole nie zostało uzupełnione