Wywiady

III Forum Sektora Wołowiny - konferencja prasowa

III Forum Sektora Wołowiny - konferencja prasowa

W dniu 21 listopada 2016 roku w siedzibie PAP odbyla się konferencja prasowa będąca wstępem i zaproszeniem na III Forum Sektora Wołowiny pt. POLSKA WOŁOWINA - WOŁOWINA Z PRZYSZŁOŚCIĄ. Forum odbędzie się podczas Centralnych...


Wywiady

Uważaj na ukrytą sól, czyli o katastrofalnych skutkach nadużywania soli - prof. dr hab. n.med. Mirosław Jarosz

Uważaj na ukrytą sól, czyli o katastrofalnych skutkach nadużywania soli - prof. dr hab. n.med. Mirosław Jarosz

Niedawno zakończyła się konferencja prasowa pt. „Uważaj na ukrytą sól”, której organizatorem był Instytut Żywnosci i Żywienia w Warszawie. Dla naszej redakcji była ona inspiracją do rozowy z Panem...


Wywiady

Grzyby to wartościowy surowiec - dr Aneta Sławińska

Grzyby to wartościowy surowiec - dr Aneta Sławińska

Dr Aneta Sławińska opowie nam o tym, jak najlepiej wykorzystać jesienne surowce pochodzenia naturalnego - grzyby. Kapelusze grzybów wieloowocnikowych mogą stać się dobrym źródłem dodatkowych składników...


Wywiady

Jacek Bilczyński - promotor zdrowego stylu życia

Jacek Bilczyński - promotor zdrowego stylu życia

Sukces przychodzi zwykle wtedy gdy kochamy to co robimy. Jednak każdy ma własną miarę i drogę do sukcesu. O to jak osiągnął sukces zawodowy, promując zdrowie, pytamy Jacka Bilczyńskiego, trenera personalnego i dietetyka w jednej...


Wywiady

Cały czas dążymy do perfekcji - MedFood

Cały czas dążymy do perfekcji - MedFood

Są młode, pełne pasji i zaangażowania w to co robią, a uznanie dla nich w ostatnim czasie zdecydowanie wykracza poza rodzinną Bydgoszcz. O życiu dietetyka „na pełnych obrotach” oraz różnych aspektach tego zawodu...






Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2024 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif