III Forum Sektora Wołowiny - konferencja prasowa
W dniu 21 listopada 2016 roku w siedzibie PAP odbyla się konferencja prasowa będąca wstępem i zaproszeniem na III Forum Sektora Wołowiny pt. POLSKA WOŁOWINA - WOŁOWINA Z PRZYSZŁOŚCIĄ. Forum odbędzie się podczas Centralnych...
Niedawno zakończyła się konferencja prasowa pt. „Uważaj na ukrytą sól”, której organizatorem był Instytut Żywnosci i Żywienia w Warszawie. Dla naszej redakcji była ona inspiracją do rozowy z Panem...
Grzyby to wartościowy surowiec - dr Aneta Sławińska
Dr Aneta Sławińska opowie nam o tym, jak najlepiej wykorzystać jesienne surowce pochodzenia naturalnego - grzyby. Kapelusze grzybów wieloowocnikowych mogą stać się dobrym źródłem dodatkowych składników...
Jacek Bilczyński - promotor zdrowego stylu życia
Sukces przychodzi zwykle wtedy gdy kochamy to co robimy. Jednak każdy ma własną miarę i drogę do sukcesu. O to jak osiągnął sukces zawodowy, promując zdrowie, pytamy Jacka Bilczyńskiego, trenera personalnego i dietetyka w jednej...
Cały czas dążymy do perfekcji - MedFood
Są młode, pełne pasji i zaangażowania w to co robią, a uznanie dla nich w ostatnim czasie zdecydowanie wykracza poza rodzinną Bydgoszcz. O życiu dietetyka „na pełnych obrotach” oraz różnych aspektach tego zawodu...