Targi GASTROFOOD 2013
Czas i miejsce:
Termin szkolenia:
2013-11-13 - 2013-11-15
Termin zgłoszeń: --
Miejsce konferencji: Kraków
Opis:
Zakres branżowy Targów Gastrofood®:
- artykuły spożywcze
- żywność mrożona, lody
- mięsa, wędliny, dziczyzna
- ryby i owoce morza
- produkty nabiałowe
- produkty mączne, zbożowe, makarony
- produkty piekarnicze
- warzywa i owoce (świeże, suszone, konserwowane)
- wyroby tłuszczowe
- słodycze i produkty cukiernicze
- napoje alkoholowe
- napoje bezalkoholowe
- używki: kawa, herbata
- koncentraty, keczupy, musztardy, sosy
- zioła i przyprawy
Organizator:
Targi w Krakowie Sp. z o.o.
ul. Centralna 41a
31-586 Kraków
tel. 12 686 14 03, 644 81 65
faks 12 644 61 41
Komisarz targów:
Iwona Miliszkiewicz - Bielak
tel: +48 12 651 90 30, 644 59 32, 644 81 65
tel.kom.: +48 501 691 235
fax: 12 644 61 41
e-mail: miliszkiewicz@targi.krakow.pl
Zastępca komisarza targów:
Tomasz Krupa
tel: +48 12 651 90 52
tel.kom.: +48 516 029 226
fax: 12 644 61 41
e-mail: krupa@targi.krakow.pl
Informacje dodatkowe:
Maksymalny koszt udziału:
--
Strona www: http://www.targi.krakow.pl/pl/strona-glowna/targi/12-targi-artykulow-spozywczych-i-napojow-dla-gastronomii/strona-glowna.html
-- - pole nie zostało uzupełnione