Kalendarz wydarzeń

Kalendarium dietetyka, technologa żywności to:

Uwaga: Termin tego wydarzenia minął.

Żywność – tradycja i nowoczesność

Czas i miejsce:
Termin szkolenia: 2018-05-24  -  2018-05-25
Termin zgłoszeń: --
Miejsce konferencji: Lublin

Reklama
Opis:
XXIII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej jest kontynuacją wieloletniej tradycji spotkań, które mają na celu wymianę
poglądów w zakresie nauk o żywności i żywieniu oraz integrację młodych środowisk naukowych z kraju i ze świata. Jest
również doskonałą okazją do wymiany doświadczeń w gronie kadry naukowej oraz przedstawicieli przemysłu
spożywczego. Tegoroczny temat wiodący Sesji obejmuje cały obszar badań zawiązany z żywnością w kontekście zarówno
tradycyjnych technologii jak i nowoczesnych metod przetwórstwa żywności.

Pokładamy nadzieję, iż tegoroczna Sesja spełni oczekiwania uczestników oraz stanie się forum wymiany doświadczeń
naukowych, jak również przyczyni się do dalszej integracji środowiska związanego z naukami o żywności i żywieniu.

Tematyka Sesji:
- Technologia i biotechnologia żywności
- Prozdrowotne cechy żywności
- Trendy w żywieniu człowieka
- Jakość i bezpieczeństwo żywności
- Inżynieria przetwórstwa żywności
- Żywność regionalna i tradycyjna
Organizator:
PTTŻ Oddział Lubelski

Adres
ul. Skromna 8
Lublin, 20-704

tel.: 81 462 33 41
fax: 81 462 33 45
e-mail: smknlublin@up.lublin.pl
Informacje dodatkowe:
Maksymalny koszt udziału: 450 zł
Strona www:


-- - pole nie zostało uzupełnione


Archiwum wydarzeń znajdziesz [ TUTAJ ]

Możesz też dodać: konferencje, wykłady, targi, wystawy, szkolenia, warsztaty


NAJBLIŻSZE KONFERENCJE
Reklama
Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2018 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif