Kalendarz wydarzeń

Kalendarium dietetyka, technologa żywności to:

Uwaga: Termin tego wydarzenia minął.

VIII Sympozjum Naukowe - Probiotyki w żywności

Czas i miejsce:
Termin szkolenia: 2017-04-26  -  2017-04-28
Termin zgłoszeń: --
Miejsce konferencji: Kiry

Reklama
Opis:
Już po raz ósmy pracownicy Zakładu Higieny i Zarządzania Jakością Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Zarząd Główny Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, zapraszają do udziału w Sympozjum Naukowym nt. „Probiotyki w żywności”.

Zgodnie z przyjętym programem, uczestnicy Sympozjum mają możliwość przedstawienia około 15-minutowych ustnych doniesień, dotyczących wszystkich aspektów zastosowania drobnoustrojów o właściwościach probiotycznych w różnych produktach żywnościowych. Na zakończenie sympozjum przewidziana jest dyskusja okrągłego stołu, poświęcona przyszłości rozwoju nauki w kierunku zastosowania probiotyków w żywności.

Wszystkie doniesienia mogą być opublikowane w roku 2017, w periodyku naukowym PTTŻ ŻYWNOŚĆ. Nauka. Technologia. Jakość. Warunkiem publikacji jest dostarczenie pełnych tekstów, zgodnie z wymaganiami redakcyjnymi podanymi na stronie www.pttz.org, najpóźniej na sympozjum i uzyskanie pozytywnej recenzji merytorycznej. Autorzy wnoszą opłatę za publikację.
Organizator:
ORGANIZATOR
Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności,
Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

WSPÓŁORGANIZATOR
Zarząd Główny Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności

KONTAKT
dr inż. Aleksandra Szydłowska
Tel: (0 22) 593-70-79
Mail: sympozjumprobiotyki2017@wp.pl
Informacje dodatkowe:
Maksymalny koszt udziału: 400 zł
Strona www:


-- - pole nie zostało uzupełnione


Archiwum wydarzeń znajdziesz [ TUTAJ ]

Możesz też dodać: konferencje, wykłady, targi, wystawy, szkolenia, warsztaty

Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2017 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif