Kalendarz wydarzeń

Kalendarium dietetyka, technologa żywności to:

Uwaga: Termin tego wydarzenia minął.

ŻYWNOŚĆ A BEZPIECZEŃSTWO ZDROWOTNE

Czas i miejsce:
Termin szkolenia: 2014-09-18  -  2014-09-19
Termin zgłoszeń: --
Miejsce konferencji: Kraków

Reklama
Opis:
Tematyka konferencji:

- Bezpieczeństwo żywności a oczekiwania konsumentów.

- Zagrożenia obecne w żywności i ich wpływ na zdrowie człowieka.

- Systemy i standardy w zapewnieniu bezpieczeństwa żywności.

- Surowce i technologia przetwarzania a bezpieczeństwo żywności.

- Wpływ składników i substancji dodatkowych na bezpieczeństwo żywności.

- Dystrybucja, transport i operacje logistyczne w zapewnieniu bezpieczeństwa żywności.

- Bezpieczeństwo produktów spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowego oraz produktów ekologicznych, tradycyjnych i regionalnych.

- Współczesne potencjalne zagrożenia w żywności: alergeny i organizmy GMO.

- Analiza i monitoring żywności jako narzędzia w zapewnieniu bezpieczeństwa żywności.
Organizator:
Organizator:

- POLSKIE TOWARZYSTWO TECHNOLOGÓW ŻYWNOŚCI, ODDZIAŁ MAŁOPOLSKI

- WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI UNIWERSYTETU ROLNICZEGO IM. HUGONA KOŁŁĄTAJA W KRAKOWIE



Adres Komitetu Organizacyjnego





Konferencja Naukowa „Żywność a bezpieczeństwo zdrowotne”

Wydział Technologii Żywności UR

30-149 Kraków, ul. Balicka 122, p. 1.5

Tel: (012) 662 47 92
Informacje dodatkowe:
Maksymalny koszt udziału: 600 zł
Strona www:


-- - pole nie zostało uzupełnione


Archiwum wydarzeń znajdziesz [ TUTAJ ]

Możesz też dodać: konferencje, wykłady, targi, wystawy, szkolenia, warsztaty


NAJBLIŻSZE KONFERENCJE
Brak nadchodzących wydarzeń

Dodaj wydarzenie
Reklama
Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2022 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif