Juvenes Pro Medicina, 19-20 maja 2017  



Serdecznie zapraszamy na 55. Ogólnopolską i 13. Międzynarodową Konferencję dla Studentów i Młodych Naukowców Juvenes Pro Medicina, która odbędzie się 19-20 maja 2017 r.

Udostępnij
Polub NutriLife.pl
Reklama

Ważne daty

Początek konferencji: 19 maja 2017
Nadsyłanie abstraktów do: 27 marca 2017

Konferencja gości co roku ponad 500 aktywnych uczestników. Uczestnicy przedstawiają blisko 200 projektów naukowych podczas 20 sesji tematycznych. Prace zostają ocenione przez grono wybitnych specjalistów z danej dziedziny – profesorów i doktorów, nauczycieli akademickich oraz doświadczonych lekarzy związanych z pracą naukową. Co ważne, uczestnicy Konferencji Juvenes Pro Medicina mają możliwość udziału w warsztatach szkoleniowych, seminariach i wykładach.

Zachęcamy do odwiedzenia strony internetowej: www.jpm.umed.pl i polubienia wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/events/1272224606191229 

Poprzednia edycja Konferencji została objęta patronatem m.in. Minister Nauki i Szkolnictwa Wyższego Prof. Leny Kolarskiej-Bobińskiej, Rektora Uniwersytetu Medycznego Prof. dra hab. n. med. Pawła Górskiego, Prezydent Miasta Łodzi Hanny Zdanowskiej, Marszałka Województwa Łódzkiego oraz wielu innych instytucji związanych ze światem medycyny.

Autor opracowania:


Udostępnij
Polub NutriLife.pl




  Autor publikacji

dr inż. Tomasz Czernecki

dr inż. Tomasz Czernecki

Pracownik naukowy Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Praktyk oraz wykładowca m.in. dietetyki, żywienia klinicznego i nutrigenomiki. Uczestnik wielu projektów badawczych. Pomysłodawca i współwłaściciel Vitagenum.pl. Założyciel poradni dietetycznych w tym działającej przy UP w Lublinie. Redaktor naczelny Journal of NutriLife. [profil autora]

Reklama
Reklama

Zobacz także

Oleje roślinne, charakterystyka i technologia wytwarzania
Oleje roślinne, charakterystyka i technologia wytwarzania
Letnia Szkoła Nutrigenomiki
Letnia Szkoła Nutrigenomiki
Rosjanie wycofują się z produkcji czekoladowych lodów o nazwie: Obamka
Rosjanie wycofują się z produkcji czekoladowych lodów o nazwie: Obamka
Żywność funkcjonalna - przykłady i znaczenie w diecie człowieka
Żywność funkcjonalna - przykłady i znaczenie w diecie człowieka
Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2017 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif