Firmę SyS poznaliśmy w w 2015 roku na międzynarodowych targach żywności WorldFood Warsaw 2015. Przyciągnęła nasza uwagę oryginalnością, prostotą, a jednocześnie dbałością o jakość i wartość żywieniową posiłków. Została założona w 1990 roku w miejscowości Zamiechów na Podkarpaciu przez rodzinę, która przywiązuje dużą uwagę do zwyczajów i tradycji. Inspiracje czerpie z przekazywanej z pokolenia na pokolenie kulinarnej wiedzy, która ujrzała światło dziennie dzięki Pani Zofii, dalej zwaną babcią Zosią.
Firma SyS w swojej ofercie posiada szeroką gamę prostych w przygotowaniu, smacznych oraz zdrowych posiłków dostosowanych do potrzeb konsumenta, który nie posiada komfortu jakim jest czas na gotowanie dla rodziny. W tejże ofercie znajdziemy zupy, dania z kaszy i ryżu, placki ziemniaczane, racuchy oraz warzywa suszone.
Opakowania składają się ze starannie dobranych mieszanek suszonych warzyw, które po dodaniu wody i niewielkiej ilości tłuszczu zamieniają się w dania jakościowo zbliżone do tych przygotowanych w domu ze świeżych produktów. Końcowy wyrób charakteryzuje się ...
Publiakacja tylko dla naszych czytelników
Dołącz do czytelników
Uzyskaj dostęp do większej liczby publikacji, aktualności dietetycznych, powiadomień.
Logowanie
Autor publikacji
lic. Karolina Noga
Autor publikacj nie udostępnił swojej wizytówki.
Z udostępnionymi informacjami, w tym opublikowanymi pracami autora, możesz zapoznać się odwiedzając jego profil - [profil autora]