Zdrowa Opolszczyzna - I Opolska Konferencja Naukowo-Szkoleniowa  



Studenckie Koło Naukowe „Żubr” działające przy Politechnice Opolskiej ma zaszczyt zaprosić na I Opolską Konferencję Naukowo-Szkoleniową pod tytułem „Zdrowa Opolszczyzna”. Konferencja odbędzie się 11 grudnia 2015 r. w Opolu.

Udostępnij
Polub NutriLife.pl
Reklama

Cele konferencji

Konferencja organizowana jest dla wszystkich, którzy interesują się zagadnieniami z zakresu dietetyki i technologii żywności. 
Celem konferencji jest popularyzacja wiedzy z zakresu przetwórstwa produktów spożywczych produkowanych na terenie Opolszczyzny, a także pogłębianie zainteresowania środowiska studenckiego tematami związanymi z dietetyką. Organizowana konferencja jest okazją do dyskusji, wymiany poglądów i doświadczeń, a także jest okazją do zdobycia nowej wiedzy i umiejętności.

Patronat honorowy

Patronatem honorowym konferencję objął Rektor Politechniki Opolskiej prof. dr hab. inż. Marek Tukiendorf

Komitet naukowy konferencji

  • dr inż. Dominika Matuszek
  • mgr Sylwia Olchowik
  • inż. Joanna Moczko
  • inż. Olga Kubik

Komitet organizacyjny konferencji

  • mgr Sylwia Olchowik
  • inż. Joanna Moczko – przewodnicząca
  • inż.. Olga Kubik
  • Iwona Lach
  • Zofia Piekorz
  • Alicja Janicka
  • Tomasz Plich – zastępca przewodniczącego
  • Monika Telesz
  • Aneta Sitek

Sekretariat konferencji

Katedra Inżynierii Biosystemów
inż. Joanna Moczko tel. 731179522
mail: sknzubr.po@gmail.com

Miejsce konferencji

Politechnika Opolska
pawilon „Łącznik”Aula Błękitna
ul. Mikołajczyka 16, 45-257 Opole

Zgłoszenia

Zgłoszenia udziału w konferencji należy wysłać (Załącznik 1) do dnia 16 listopada 2015 r. na adres e-mail: sknzubr.po@gmail.com lub pocztą na adres:
Politechnika Opolska
Katedra Inżynierii Biosystemów
SKN Żubr
Ul. S. Mikołajczyka 5, 45-271 Opole

Zgłoszenia prac na konferencję

Istnieje możliwość zgłoszenia swoich własnych prac na konferencje. Dla wyróżnionych prac przewidziane są nagrody.Wymagania stawiane pracom:

  • Prace powinny być w języku polskim,
  • Prace tylko w formie prezentacji multimedialnej,
  • Czas trwania wystąpienia nie powinien przekroczyć 10 minut,

Zgłoszenie tematu wystąpienia odbywa się tylko drogą elektroniczną. Do karty zgłoszenia (Załącznik 2) należy dołączyć streszczenie pracy oraz prezentację w celu zakwalifikowania pracy do wystąpienia na konferencji.

Autor opracowania:


Udostępnij
Polub NutriLife.pl




  Autor publikacji

 Piotr Wolski

Piotr Wolski


Autor publikacj nie udostępnił swojej wizytówki.
Z udostępnionymi informacjami, w tym opublikowanymi pracami autora, możesz zapoznać się odwiedzając jego profil - [profil autora]

Reklama
Reklama

Zobacz także

Nutriada 2015 - relacja
Nutriada 2015 - relacja
Podsumowanie I Ogólnopolskiej Konferencji „Nowatorskie Metody Leczenia Nadwagi i Otyłości”
Podsumowanie I Ogólnopolskiej Konferencji „Nowatorskie Metody Leczenia Nadwagi i Otyłości”
Nutriada 2015 - Turniej Wiedzy Dietetycznej
Nutriada 2015 - Turniej Wiedzy Dietetycznej
Czas i praktyka, tego zwykle brakuje dietetykowi - Patrycja Kłósek
Czas i praktyka, tego zwykle brakuje dietetykowi - Patrycja Kłósek
DOŁĄCZ DO NAS
Czasopismo:O nas | Redakcja | Dla autorów | Patronat medialny | Kontakt
Serwis: Reklama | Regulamin | Pomoc | Kanały informacyjne (RSS)
Copyright © 2024 NutriLife.pl
  
//www.honcode.ch/HONcode/Seal/HONConduct186547_s1.gif