Studenckie Koło Naukowe „Żubr” działające przy Politechnice Opolskiej ma zaszczyt zaprosić na I Opolską Konferencję Naukowo-Szkoleniową pod tytułem „Zdrowa Opolszczyzna”. Konferencja odbędzie się 11 grudnia 2015 r. w Opolu.
Konferencja organizowana jest dla wszystkich, którzy interesują się zagadnieniami z zakresu dietetyki i technologii żywności.
Celem konferencji jest popularyzacja wiedzy z zakresu przetwórstwa produktów spożywczych produkowanych na terenie Opolszczyzny, a także pogłębianie zainteresowania środowiska studenckiego tematami związanymi z dietetyką. Organizowana konferencja jest okazją do dyskusji, wymiany poglądów i doświadczeń, a także jest okazją do zdobycia nowej wiedzy i umiejętności.
Patronatem honorowym konferencję objął Rektor Politechniki Opolskiej prof. dr hab. inż. Marek Tukiendorf
Katedra Inżynierii Biosystemów
inż. Joanna Moczko tel. 731179522
mail: sknzubr.po@gmail.com
Politechnika Opolska
pawilon „Łącznik”Aula Błękitna
ul. Mikołajczyka 16, 45-257 Opole
Zgłoszenia udziału w konferencji należy wysłać (Załącznik 1) do dnia 16 listopada 2015 r. na adres e-mail: sknzubr.po@gmail.com lub pocztą na adres:
Politechnika Opolska
Katedra Inżynierii Biosystemów
SKN Żubr
Ul. S. Mikołajczyka 5, 45-271 Opole
Istnieje możliwość zgłoszenia swoich własnych prac na konferencje. Dla wyróżnionych prac przewidziane są nagrody.Wymagania stawiane pracom:
Zgłoszenie tematu wystąpienia odbywa się tylko drogą elektroniczną. Do karty zgłoszenia (Załącznik 2) należy dołączyć streszczenie pracy oraz prezentację w celu zakwalifikowania pracy do wystąpienia na konferencji.
Autor publikacji
Piotr Wolski
Autor publikacj nie udostępnił swojej wizytówki.
Z udostępnionymi informacjami, w tym opublikowanymi pracami autora, możesz zapoznać się odwiedzając jego profil - [profil autora]